Yiyecek ve İçecek Servisi

egitim Tarihi : 01-01-2017

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma Eğitim Gn.Md. Mesleki Eğitim Filmleri 3. Mesleki Eğitim Filmleri 3 - Yiyecek ve İçecek Servisi

Yiyecek – içecek bölümü, konaklama işletmelerinin çeşitli restoranlarında, banket salonlarında, barlarında vb. konuklara sunulmak üzere yiyecek ve içecek maddelerinin değişik yöntemlerle tedarik edilmesini, korunmasını ve depolarda saklanmasını sağlayan ve konukların her türlü yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılayan bölümdür. 

Yiyecek ve İçecek Servisinin Amacı

1- Konukların arzu ettikleri yiyecek ve içecekleri belirli kurallar dâhilinde sunmak,
2- Konuklara sıcak ve samimi bir ortam yaratarak, kendilerini psikolojik ve sosyolojik yönden rahat hissetmelerini sağlamak,
3- Konukların memnuniyet ve devamlılığını sağlayıp satışları artırarak işletmeye, dolayısıyla personele mümkün olan en yüksek geliri sağlamak. 

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma Eğitim Gn.Md. Mesleki Eğitim Filmleri 3, Eğitime Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız

Yiyecek İçecek ve Servisi Eğitim Filmi

Eğitim Kitabına Ulaşmak İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız

Yiyecek ve İçecek Servisi El Kitabı

tesk
turktuv
gib
meskop
kumer
tsof
manisatso
meskob